Seks ve kadınların itirafları


Seksin en güzel yanlarından biri, hesapsız kitapsız, kontrolsüz, içgüdülerin yönlendirmesiyle yaşanması. Fakat itiraf edelim, aslında cinsellik de çoğumuz için sınırsız bir özgürlük alanı değil.

Bazen yatakta her şey sihirli bir değnek değmişçesine yolunda gider, ancak kimi zaman da öyle durumlarla karşılaşırız ki, çarşafın altında eriyip gitmek isteriz. Yine de sakin olmalıyız, çünkü en feci seks kazaları bile ancak soğukkanlılıkla atlatılabilir.

Seksin en güzel yanlarından biri, hesapsız kitapsız, kontrolsüz, içgüdülerin yönlendirmesiyle yaşanması. Hayatın her anında,  içinde bulunduğumuz her ortamda kendimizi ister istemez birtakım davranış kalıplarına uymak zorunda hissederken, yatakta gerçek özgürlüğün ve  gizli kişilik özelliklerimizi istediğimiz gibi sergilemenin tadını çıkarırız. Fakat itiraf edelim, aslında cinsellik de çoğumuz için sınırsız bir özgürlük alanı değil.

Onun da  kendine göre limitleri, tehlikeleri, tabuları  ve utanç anları var. Gerçek hayatta her sevişme sahnesi filmlerdeki gibi pürüzsüz ve görkemli yaşanmaz. Çünkü bizler, o sahne öncesinde makyajı usta eller tarafından yapılan ve çekim  aralarında sürekli tazelendiği için asla akmayan, önceden saatlerce  çalışıp ağzından çıkacak her repliği ezberleyen, iç gıcıklayıcı yatak kostümü işin uzmanları tarafından seçilen oyuncular değil, gerçek kadınlarız. Dolayısıyla seks hayatımızı bir film ya ve da dizi karesi gibi estetik kılma kaygısını partnerimiz için basitleştirip kolay atlatılır. bir yana bırakmalıyız ve şunu kabul etmeliyiz! Beyazperdede ve televizyonda hiç yeri olmayan bazı can sıkıcı durumlarla biz kendi cinsel hayatımızda karşı gelmemiz gerektiğini bilmek. karşıya kalabilir ve bu tür durumlarda, büyünün bir anda bozulmasından, partnerimizin gözünden düşmekten, seksapelimizi kaybetmekten ya da  kendi cinsel arzumuzun yerle bir olmasından  endişe edebiliriz.

Fakat aslında endişe sadece yaşadığımız kritik anları daha da  güçleştirir, işlerin daha da sarpa sarmasına neden olur. Yapmamız gereken, ne olursa olsun, sorun kimden kaynaklanırsa  kaynaklansın, yetişkin tavrımızı korumak  ve meseleyi hem kendimiz hem de  partnerimiz için basitleştirip kolay atlatılır hale getirmeye çalışmaktır. Bunun da tek  gün bir yolu var! Seks sırasında ve sonrasında neyin üzerinde durup neyi görmezden  gelmemiz gerektiğini bilmek.

Dış görünüşünüz sekse hazır  değilse!  
Sürekli bakımlı görünmek elimizden  geleni yapıyor, dünya kadar zaman ve para harcıyoruz ama itiraf edelim! İki lazer epilasyon seansı arasında tüylerimiz azıcık uzadı diye hiç mi uzun etek giymedik, ayak tırnaklarımızdaki ojenin hafiften bozulduğuna hiç mi şahit olmadık, biraz rahat etmek için hiç mi satenler, danteller, ipekler yerine penye iç çamaşırlarını tercih etmedik, hiç mi saçımız fönsüz dolaşmadık? Hiçbirimiz mi korse kullanmıyoruz? Hiçbirimizin mi topukları çatlamıyor?

Evet, ne yazık ki kusursuz görünmek için gösterdiğimiz çabanın sürekli olması gerekiyor. Aslında şunu görmemiz gerek! Biz onların gözüne sokmadıkça erkekler küçük kusurları hele vücutla ilgili olanları fark etmiyorlar. Onların fark ettikleri daha çok bizim o kusur yüzünden yaşadığımız gerginlik oluyor. Tabii ki Hiçbir erkek genel olarak bakımsız, kendini bırakmış bir kadınla beraber olmak istemez ama zaten siz de öyle bir kadın değilsiniz. Bu nedenle mükemmel olma takıntınızı bir kenara bırakın.

Kaynak: HTHayat

Seks ve kadınların itirafları Seks ve kadınların itirafları Reviewed by HABERCİ on Cuma, Şubat 28, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Ã?nizleme
Bumerang - Yazarkafe