En Çok Tercih Edilen Sex Pozisyonları


Çiftlerin cinselliği yaşarken farklılaştıkları yegane aktivite sex pozisyonlarıdır. Klasik ve herkesin tercih ettiği sex pozisyonları olmasının yanı sıra çok daha marjinal pozisyonlarda bu alanda kendilerini göstermektedir. Sizler için en çok tercih edilen sex pozisyonlarını işleyeceğiz.

1-Misyoner Pozisyonu
Bu pozisyon en çok bilinen ve klasikleşen sex pozisyonudur diyebiliriz. Bu pozisyonda kadın altta yatıp bacaklarını açarak erkeğin araya girmesine olanak sağlar bu sayede tam anlamıyla bir cinsel birleşme gerçekleşerek kadının orgazm olması kolaylaşır. Ve yapılması da oldukça kolay olduğu için çiftler tarafından tercih edilir.

2-Doggy Pozisyonu
Sex pozisyonları arasında belki de erkeklerin en çok tercih ettiği pozisyon budur diyebiliriz. Kadın arkası dönük ve öne eğilerek erkeğin birleşme sağlamasına olarak sağlayarak gerçekleşir. Birçok kadın da bu pozisyonu oldukça sever ve tercih eder.

3-Bacaklar Omuza Pozisyonu
Bacaklar omuza pozisyonu kadınların g noktasının uyarılması için en ideal sexs poziyonlarından bir tanesidir. Yatak üzerinde gerçekleşen bu pozisyonda kadın sırt üstü uzanarak bacaklarını erkeğin omzuna atar ve erkekte ayakta veya yatağın hemen dışında birleşmeyi gerçekleştirir. Ayrıca sex pozisyonları içinde iki taraf içinde orgazmı hızlandıran pozisyonlardan biridir.

4-Diz Çöken Tilki Pozisyonu
Doggy pozisyonuna andıran bir benzerlikte olan pozisyon yapması biraz daha zor olmasına karşın oldukça zevk veren sex pozisyonları içinde kendini gösterir.Erkek dizlerini bükerek yatak üzerinde oturur ve kadın iki elini önüne tampon görevi yaparak erkeğin cinsel organının üzerinde git-gel yaparak pozisyonu gerçekleştirir.

5-Açık Bacaklar Pozisyonu
Bu pozisyonda erkek sırt üstü yatağa uzanır. Kadın ise yüzü erkeğe dönük olarak erkeğin cinsel organı üzerine oturur. Fakat buradaki en dikkat çekici değişiklik ise kadının bacaklarını paralel bir şekilde sağa ve sola olacak şekilde gergin olarak açmasıdır. Bu sayede birleşme kolaylaşarak zevk oranı maksimum düzeylere çıkar.

6- At Arabası Pozisyonu
Sex pozisyonları içinde yatakta yapılması elzem olmayan pozisyonlardandır. Bu pozisyonda sağlam bir sandalye işinizi görecektir. Sandalyenin sağlam olması hayati bir önem taşımaktadır çünkü kazaya sebebiyet verebilir. Erkek sandalyeye normal şekilde oturur, kadın ise yüzü erkeğe dönük şekilde bacaklarını sağ ve sola dolayacak şekilde erkeğin kucağına oturarak birleşmeyi gerçekleştirir.

Kaynak: http://blog.vixson.com/sex-pozisyonlari-en-cok-zevk-alacaginiz-40-sex-pozisyonu/

En Çok Tercih Edilen Sex Pozisyonları En Çok Tercih Edilen Sex Pozisyonları Reviewed by HABERCİ on Salı, Ağustos 15, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Ã?nizleme
Bumerang - Yazarkafe