Epson Cw-C6000Ae Renkli Barkod Yazıcı


Günümüzde çok sık kullanılan, renkli barkod yazıcılar, www.ribonburada.com sitesinde en yeni model ve özellikleri ile satışa sunulmaktadır. 4 inçlik özellikte olan c6000 renkli etiket yazıcısı en son teknolojik özellikleri ile şişede yerini almaktadır. Genelde otomatik kesicili özelliği, esnekliği, renkli etiketleme özelliği ile harika hizmetler sunmaktadır. Aynı zamanda çok farklı boyutlarda olan her etiket çeşitlerini destekler.
 
 Cw-c6000ae Renkli Barkod Yazıcı Özellikleri
 
 Dijital, dört renkli özellikte olan etiket yazıcısı, çok fazla sayıda SKU'su bulunan ve çok fazla zamanı da olmayan işletmeler için çok yeni fırsatlar sunmaktadır. Colorworks CW-C6000Ae, pek çok sektörde, küçük ya da orta ölçekli müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için bütün ürün yelpazesini genişletmektir. Hem işlevsel olarak hem de teknik olarak, en yeni ve en kaliteli hizmetleri sunmaktadır. 
 
Epson Cw-C6000Ae Renkli Barkod Yazıcı
 Genelde c6000ae, pratik ve yaratıcı çözümleri sunmak için tasarlanmış çok fazla yeni özellikten faydalanmaktadır. 25,4 mm'den 112 mm'ye kadar da medya genişlikleri desteklemektedir. Dokulu kağıtlar da dahil olmak üzere genişletilmiş çok geniş medya desteği sunmaktadır.
 
 Pratik açıdan da colorworks etiket yazıcıları serisi, vaping sıvı şişelerinde kullanım sağlamak için küçük etiketlerden, kimyasal büyük varillere kadar en uygun büyük dayanıklı etiketleri de rahatlıkla yazdırabilir. Bunun yanında, yenilikçi hareketli sensörler, 2. kalıp kesimlerine ihtiyaç duymadan herhangi bir şekle baskı yapılmasına da olanak tanımaktadır.
 
 Cw-c6000ae Teknik İşlevleri
 
 Kompakt ve kullanımı kolay olan cw-c6000ae kullanıcı dostu bir ürün olarak tasarlanmıştır. Bütün işlemler önden yapılmakta, bu da işlem alanından tasarruf sağlamaktadır. Rulo değişimi de ön kısımdan, sağdan ve soldan yapılmaktadır. Bunun yanında yazıcı yönetimi, yapılandırmaları ve bakımı da yardım sağlayan bir dizi teknik araç da tasarlanmıştır.
 
 Web arayüzü ve yazıcı filo yönetimi, uzaktan yapılandırma, bakım ya da izleme gibi özellikler teknik her konuda destek sağlamaktadır. Baskı kalitesinde de çok başarılı ve kaliteli özellikte olan cihaz, standart olarak da yüksek kaliteli, yüksek çözünürlüklü, 4 renkli çıktı da sunmaktadır.
 
 Etkileyici, etkili, isteğe bağlı renkli etiketler için renk eşleştirme işlevi de olan cihaz, ICC profili ve spot renk eşleştirme aracı şeklinde teknik özellikleri sunmaktadır. Kolay entegrasyon seride yer alan tüm modeller entegrasyon dostu olmaktadır. SAP doğrudan desteği, esc etiketi, linux ve mac sürücüleri gibi işlevlerde de büyük bir başarı sergilemektedir. 
 
 Cw-c6000ae Yapısal Özellikleri
 
 Medya esnekliği bu ürün için genişletilmiş medya desteği özelliği sağlamaktadır. Çok geniş bir etkitek genişliğine sahip olan c6000ae, kompakt ön panelden çalıştırılabilen basit, göze batmayan tasarımda ve otomatik kesici özellikte harika çözümler sunmaktadır. Kimyasal, yiyecek ve içecek, bahçecilik, lojistik ve daha pek çok sektörde birincil ve ikincil etiketleme hizmeti ile harika çözümler sunmaktadır.

 Uzaktan yönetim özelliği de zamandan tasarruf sağladığı gibi, pratik bir hizmet anlayışı da sunmaktadır. Uzaktan yapılandırma özelliği ile önceden basılı stoka gerek kalmadan çok hızlı bir çözüm sağlamaktadır.

 Aynı zamanda boş etiketlere tam renkli baskı uygulayan bu cihaz, her firma için büyük kolaylık sağlayan, iş bitirici özelliktedir. Sitede çok rahat bir şekilde sahip olacağınız bu ürünün kullanım ya da çözüm sağlayıcı pek çok avantajı bulunmaktadır.
 
 Cw-c6000ae Faydaları 
 
 Her sektörde kullanılan renkli barkod yazıcıları hem çok seri hem de çok kaliteli hizmetler sunmaktadır. Aynı zamanda firmalar için de hem çözüm sağlayıcı hem de pratik bir cihaz olmaktadır. Genel olarak bakıldığı zaman kullanıcı kolaylığı sağlayan cihaz, etiket değişimlerinde ya da kullanım özelliklerinde çok büyük kolaylık sağlar.
 
 Özellikle üretim sektöründe kullanımı, çok büyük kolaylık sağlamaktadır. Etiketlerin kaliteli ve seri bir şekilde çıkarılması firmaya hem marka hem de görünüş olarak prestij kazandırmaktadır. Siteden kolaylıkla satın alacağınız bu cihaz her açıdan avantaj sağlamaktadır. 
 
 Epson cw-c6000ae Satın Alma
 
 Genel olarak bakıldığı zaman Epson serisinde yer alan bütün cihazlar, kullanıcı dostu olmakla beraber çok büyük kolaylıklar sunmaktadır. Bu açıdan www.ribonburada.com sitesinde size en uygun olan barkod cihazını kolaylıkla satın alabilir, hem iş hayatında hem de başka ihtiyaç duyulan hizmetlerde son derece avantaj sağlayıcı bir özellikte kullanabilirsiniz. Hem zamandan tasarruf sağlaması hem de kolay kullanım olanağı ile tüm zamanların en çok tercih edilen ürünleri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Epson Cw-C6000Ae Renkli Barkod Yazıcı Epson Cw-C6000Ae Renkli Barkod Yazıcı Reviewed by HABERCİ on Çarşamba, Ekim 25, 2023 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Ã?nizleme
Bumerang - Yazarkafe